Prijavite se na besplatne radionice – pripremili smo za svakog ponešto, od djece pa do nas malo starijih ;)

Croatian text is followed by English.

12 besplatnih radionica za djecu i odrasle

Kao i prijašnjih godina, i ove godine organiziramo besplatne radionice o WordPressu ali i drugim zanimljivim temama. Kako smo ove godine organizirali ukupno 12 radionica, gužva će biti veća nego ikad prije stoga je najbolje da s vašom prijavom za radionice ne čekate baš zadnji dan. Kao i prošlih godina, i ove su godine radionice otvorene za sve bez obzira dolazite li na glavni konferencijski dan u subotu, 1. rujna (a trebali bi!), međutim u slučaju povećanog interesa (što je i prijašnjih godina bio slučaj) prednost će imati oni s kupljenom kartom za WordCamp Zagreb.

I ove godine imamo šarolike radionice. Neke se ponavljaju, poput prilično uspješne radionice Luce Sartonija o javnom nastupu (The Art of Public Speaking) ili ona o izradi WordPress plugina iz nule. Ponosni smo što ćemo ove godine imati i posebne radionice za djecu od 10–18 godina. Radi se o radionici na engleskom jeziku “Learn how to use WordPress” koju ćemo zatim ponoviti na hrvatskom jeziku za sve zainteresirane školarce. Nakon ručka ćemo imati i radionicu “Prvi koraci u web programiranju“.

Četiri grupe radionica

Radionice za djecu namijenjene su djeci od 10–18 godina starosti; dakle školarcima i srednjoškolcima. Ako ste roditelj, svoje dijete možete jednostavno prijaviti na jednu od željenih radionica s time da nam svakako ostavite i svoje podatke (ime i prezime, email adresu te vaš broj telefona) – čisto za slučaj da ćemo vam trebati poslati neke dodatne informacije.

Biznis radionice namijene su svima koji se žele nešto ozbiljnije baviti WordPressom (kao alatom za objavu sadržaja) odnosno žele raditi na svojim vještinama.

Radionice o programiranju su zapravo najnaprednije radionice koje ćemo imati u petak 1. rujna. Radi se o radionicama gdje je poželjno da imate određeno tehničko predznanje kako bi ih mogli pratiti.

Radionice s temom osobnog razvoja posljednja je grupa, a radi se o radionicama za koje nije potrebno gotovo nikakvo tehničko predznanje, osim velike želje da radite na svom osobnom razvoju. Kao i s drugim radionicama, i ovdje krećemo u 9 ujutro.

  • [English] The Art of Public Speaking počinje u 9:00, vodit će je Luca Sartoni iz Automattica, koju ponavljamo nakon odličnih prošlogodišnjih komentara polaznika
  • [English] The Irresistible Power of Strategic Storytelling počinje u 11:00 a vodit će je Nevena Tomović koja nam dolazi iz marketing i PR svijeta, gdje radi za ManageWP koji je dio velikog GoDaddya
  • Lijepo pisanje je radionica koju smo ostavili za poslijepodne, a vodit će je Goran Gerovac iz Večernjeg lista. Na ovu smo radionicu posebno ponosni te vas savjetujemo da svakako dođete na nju ako želite naučiti nešto više o lijepom pisanju.

Kako se prijaviti na radionicu?

Jednostavno! Odite na stranicu rasporeda radionica i pogledajte još jednom raspored te odaberite do tri radionice koje želite slušati (po jednu u svakom terminu). Svakako prije prijave pogledajte napomene na dnu stranice kako biste bili sigurni da ste nam ostavili sve potrebne podatke.

Još jednom podsjećamo da za prijavu na radionicu ne morate imati kupljenu kartu za WordCamp Zagreb, no ona će vam pomoći ako bude bilo više prijavljenih nego što imamo mjesta (što je svake godine do sada bio slučaj) jer će prednost u slučaju više prijava imati oni s kupljenom kartom za WordCamp Zagreb. Za svaku radionicu na raspolaganju imamo 16 mjesta, s opcijom da neke radionice možda i povećamo ukoliko se pokaže veći interes.

For our English speaking guests <3

Dear friends, you are welcome to attend any of the workshops mentioned above but we recommend those that will be held in English – as you will learn the most out of them ;). (unless you speak Croatian too?). Those workshops are:

  • The Art of Public Speaking starts at 9:00 and will be presented by Luca Sartoni from Automattic. We are repeating this workshop as last year we got so many positive feedback about it.
  • The Irresistible Power of Strategic Storytelling will start at 11:00 and will be presented by Nevena Tomović, who works in PR and Digital Marketing for ManageWP/GoDaddy. Nevena had an amazing workshop in Belgrade so we asked her to repeat it for our attendees too.

Oh, yes. There will be an workshop in English too but for kids only. If you are from 10–18 years then by all means – come along ;).

To apply for these workshops go to our workshops schedule page (p.s. use Google Translate if you need any help translating) and use the form in the bottom of that page. If you have any questions the easiest way to get answers is to ping us over social media (links at the bottom of this (and every other) page).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *